Φρύδια βλεφαρίδες

Σχεδιασμός φρυδιών

Μερικοί άνθρωποι είναι προικισμένοι με όμορφα φρύδια τα οποία ταιριάζουν ιδανικά με το πρόσωπό τους.

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια ,αν όχι σε τακτική βάση , τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, ώστε να δοθεί σωστή κατεύθυνση! Όπως ακριβώς ένας διακοσμητής μπορεί να σας δώσει μια εντελώς νέα προοπτική για το σπίτι σας, ένας ειδικός φρυδιών μπορεί να μετατρέψει τον τρόπο που βλέπετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας! Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κοιτάζουμε το πρόσωπό μας, έχουμε μία εντελώς διαφορετική άποψη για το πώς ακριβώς θα έπρεπε να είναι το σχήμα των φρυδιών μας.

Η εικόνα των φρυδιών μας, είναι λογικό να είναι μία οικεία εικόνα για εμάς, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αντιληφθούμε ότι κάνουμε κάτι λάθος, ενώ προσπαθούμε μόνοι μας να δώσουμε μορφή στο τόξο μας! Μια τρίχα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το σχήμα του φρυδιού, το οποίο με τη σειρά του αλλάζει το σχήμα του προσώπου σας! Ένας άλλος λόγος που πρέπει να επισκεφτείτε έναν eyebrow specialist είναι γιατί εσείς μπορεί να το παρακάνετε με το δικό σας, σχηματισμό φρυδιών.

Εάν κάνετε το λάθος να αφαιρέσετε πάρα πολλές ή λάθος τρίχες, τότε είτε θα καθυστερήσουν πολύ να ξανά βγουν οι τρίχες ή στην χειρότερη περίπτωση δεν θα ξανά βγουν ποτέ ξανά! Ένας επαγγελματίας θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να κάνει μία καλή δουλειά πολύ κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Κλείστε και εσείς το προσωπικό σας ραντεβού στο Nail Secrets και χαρίστε στο πρόσωπό σας αυτό που χρειάζεται για να λάμψει, το κατάλληλο σχήμα φρυδιών!

Μια Εντυπωσιακή Εφαρμογή Μόνιμων Extensions Βλεφαρίδων, για πυκνές, πλούσιες, γυριστές και φυσικές βλεφαρίδες, με ανθεκτική τρίχα (όχι συνθετική).

Extention βλεφαρίδων
Η τεχνική των Μόνιμων Extensions Βλεφαρίδων είναι μια μοναδική νέα δυνατότητα να αποκτήσετε πυκνές, μακριές, πανέμορφες & ελκυστικές βλεφαρίδες, χαρίζοντας όγκο και μήκος, κάνοντας το βλέμμα σας έντονο και ακαταμάχητο.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, και διαρκεί 1 μήνα.
Με τις extensions βλεφαρίδες σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα φύγουν.
Μπορείτε να κοιμηθείτε, να κάνετε ντους, να απολαμβάνετε το spa σας, να κολυμπάτε & να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς να ανησυχείτε γι’αυτές.
Μπορείτε να απολαύσετε πυκνές, μακριές & όμορφες βλεφαρίδες 24 ώρες το 24 ωρο.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται με την τεχνική τρίχα – τρίχα και οι τρίχες είναι φυσικές.
Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, διορθώνονται όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες και άλλα.

  • Σχεδιασμός φρυδιών 5€
  • Φρύδια με κλωστή 5€
  • Extention βλεφαρίδων τρίχα τρίχα διάρκειας ενός μήνα 50€
  • Lash lift βλεφαρίδων και βαφή 40€.